Automaattinen työvuorosuunnittelu

Automaattisen työvuorosuunnittelun avulla säästät rutkasti aikaa! 

MaraPlan Pro:hon on saatavilla Työvuorot automaattisesti-palvelu, jonka avulla työvuorojen suunnittelu käy käden käänteessä.  

Ennakkotietojen avulla ohjelma pystyy luomaan työvuorolistat automaattisesti samalla ottaen huomioon työntekijäkohtaiset toiveet ja tavoitteet. Tekoälyn ansiosta työvuorot jakautuvat tasapuolisesti, lepoajat toteutuvat ja sopiva miehitys kussakin vuorossa on taattu.  

Älä enää käytä ylimääräistä aikaa työvuorojen suunnitteluun, kun sen voi hoitaa huomattavasti nopeammin työvuorot automaattisesti -palvelun avulla. 

Ota yhteyttä!

Automaattisen työvuorosuunnittelun hyödyt:

Ajansäästö

Kun työvuorolistat syntyvät lähes automaattisesti, sinulle jää aikaa muuhun.

Sopiva miehitys

Ohjelma pitää huolen siitä, että miehitys on oikein mitoitettu kaikissa vuoroissa.

Luo lista nappia painamalla

Palvelun avulla luot listat jopa napin painalluksella.

Työntekijöiden toiveet huomioidaan

Työntekijät voivat edelleen vaikuttaa listoihin. Automaatti huomioi työntekijöiden toiveet ja yksillölliset painotukset.

Tasapuolisuus työvuoroissa

Automaatti jakaa työvuorot tasapuolisesti työntekijöiden kesken.

Virheet vähenevät

Inhimilliset virheet vähenevät, sillä tekoäly ei unohda.

Laadukkaat työvuorolistat nopeasti

Automaattinen työvuorosuunnittelu on tehokas tapa tuottaa laadukkaita työvuorolistoja. Kun Työvuorot automaattisesti –palvelu huolehtii työvuorolistojen teosta, sinulle jää aikaa mielekkäämpiin työtehtäviin.

Palvelun avulla listat muodostetaan tekoälylle annettujen parametrien mukaan, jolloin pystytään ottamaan hyvin huomioon työntekijöiden toiveet, vaadittavat osaamiset ja tavoitetyöajat. Lisäksi se huolehtii lepoaikojen toteutumisesta, työntekijäkohtaisista sopimuksista ja käytännöistä. Vuorot myös jakautuvat tasapuolisesti työntekijöiden kesken.

Kenelle palvelu sopii?

Työvuorot automaattisesti -palvelu on tarkoitettu kaikille MaraPlan Prota käyttäville asiakkaillemme. Palvelu soveltuu kaiken kokoisille yrityksille ja kaikille toimialoille. Erityisen hyvin palvelu sopii yrityksille, joiden vuoroissa on säännönmukaista toistuvuutta. Palvelu voidaan tarvittaessa ottaa käyttöön vain osalle yrityksen työryhmistä ja tarvittaessa laajentaa käyttöä myöhemmin.

Palvelun hinnoittelu

Palvelun hinta koostuu käyttoonottokustannuksesta ja kuukausimaksusta. Palvelun käyttöönotto on kevyt, joten se on myös erittäin kustannustehokas. Kuukausimaksu perustuu työntekijöiden määrään.

Lue lisää palvelusta!

 

Katso esite

Katso video Työvuorot automaattisesti -palvelusta

Kiinnostuitko automaattisesta työvuorosuunnittelusta?

Ota yhteyttä

Jos alla oleva lomake ei näy, voit täyttää sen täältä

Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.


Back to top