MaraPlan Pro on nyt osa Kespron palveluvalikoimaa

Accountor on Kespron Foodservice-asiakkaille suunnatun palvelukokonaisuuden uusi kumppani elokuusta 2022 alkaen.

Työvuorosuunnitteluratkaisu MaraPlan Pro ja talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut tuovat lisäarvoa ravintoloiden liiketoiminnalle.

Varaa ilmainen esittely MaraPlan Prosta

Kespron kumppanipalvelut tarjoavat relevantteja ratkaisuja ravintolatoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen

Kespro tarjoaa kumppaneiden avulla ravintolakeittiötuotteiden lisäksi asiakkaille ravintolan liiketoimintaan lisäarvoa tuottavia palveluja.

”Ostaessaan palvelut Kespron kautta, ravintola saa niistä merkittäviä lisäetuja. Kumppaneidemme palvelut on koostettu siten, että ne tarjoavat relevantteja ratkaisuja ravintolatoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen”, kertoo Kespron palveluliiketoiminnan johtaja Taiju Jaatinen.

MaraPlan Pro -ohjelma on matkailu- ja ravintola-alalle suunniteltu työvuorosuunnitteluohjelma, johon on rakennettu alan parhaat käytänteet. Ratkaisua käyttää Suomessa yli 500 yritystä ja uusia käyttöönottoja tehdään viikoittain.

”On hienoa, kuinka hyvin meidän ja Kespron ajatukset tulevaisuuden matkailu- ja ravintola-alasta sopivat yhteen ja markkinoiden johtava työvuorosuunnittelujärjestelmä MaraPlan Pro voi näin olla osa Kespron kattavaa palveluverkostoa. Meillä Accountorilla on vahva toimialatuntemus ja olemme rakentaneet alan parhaita käytäntöjä saataville suoraan MaraPlan Pro -työvuorojen hallintaan. Yhteistyömme avulla voimme tukea kaikenkokoisia Kespron asiakkaita työvuorosuunnittelussa ja samalla ottaa myös heidän tarpeet huomioon tulevaisuuden työvuorosuunnittelussa”, hehkuttaa Accountorin työaikaohjelmistojen liiketoimintajohtaja Pasi Ilmarinen. 

Ravintola-alan yritys hyötyy MaraPlan Pro -ohjelman käytössä mm.

  • tasoitusjaksojen ja tavoitetyöajan seurannasta
  • erilaisista ravintola-alalle suunnatuista laskureista työvuorosuunnittelun apuna
  • vuosivapaiden automaattisesta laskennasta
  • sähköisestä liittymästä palkkaohjelmaan
  • työntekijöiden mobiilitunnuksista

 

Lue lisää Kespron kumppanipalveluista

Asiakkaitamme

Tilaa MaraPlan Pro -demo veloituksetta ja ilman sitoumuksia

Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.

Back to top