Tehokas työkalu työvuorosuunnitteluun ja palkanlaskennan tueksi.

MaraPlan Pro:n selainpohjaisuuden ansiosta ohjelman käyttö ei ole paikkasidonnaista eikä vaadi erillisten ohjelmien asentamista.

Tilaa demo

Kaikki tarvittava tehokkaaseen työvuorosuunnitteluun

Ohjelma on käytettävissä missä vain, milloin vain

MaraPlan Pro:n selainpohjaisuuden ansiosta ohjelman käyttö ei ole paikkasidonnaista eikä vaadi erillisten ohjelmien asentamista.

Käyttö tapahtuu suoraan selaimesta, joten työvuorojen suunnittelu ja tarkastelu onnistuu, kun käytössäsi on toimiva internetyhteys.

Suunnittele ja seuraa työtehoja

MaraPlan Pro:n avulla suunnittelet ja seuraat työpistekohtaisesti työtehoja asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Oletuspohjat ja kiertävät työvuorolistat

Jos yrityksen työvuoroissa on toistuvuutta, MaraPlan Pro:hon voidaan luoda valmiita oletuspohjia tai kiertäviä työvuorolistoja, joiden avulla työvuorosuunnittelu nopeutuu ja tehostuu entisestään, eikä vuoroja tarvitse aina suunnitella alusta asti uudelleen.

Automaattinen työvuorosuunnittelu

MaraPlan Prohon on saatavilla lisäpalveluna Työvuorot automaattisesti -palvelu, jonka avulla työvuorolistojen suunnittelu nopeutuu merkittävästi. Toiminnallisuus mahdollistaa työvuorolistan suunnittelun jopa yhden napin painalluksella.

Tasoittumisjaksot ja tavoitetyöaika

MaraPlan Pro:n avulla on helppoa seurata työntekijöiden tavoitetyöaikaa halutuilla tasoittumisjaksoilla ja varmistaa, että työntekijöille suunnitellaan sopivasti työtunteja. Tase-toiminto pitää huolen työaikapankin saldon seurannasta / tasoitusjakson tilanteesta.

Lisäpalveluna työajanseuranta

Kellokortin käyttöönottoa varten ei tarvitse hankkia kallista leimauslaitteistoa. Riittää, että käytössä on toimiva internet-yhteys. Työaikojen kirjaukseen soveltuu tavallisen tietokoneen lisäksi tabletti tai kosketusnäytöllinen älypuhelin.

Tilaa MaraPlan Pro-demo veloituksetta ja ilman sitoumuksia

Tutustu tietosuojaselosteeseen täältä.

Työvuorot automaattisesti -palvelulla tehostat työvuorosuunnittelua

Automaattinen työvuorosuunnittelu

MaraPlan Prohon on saatavilla lisäpalveluna Työvuorot automaattisesti -palvelu, jonka avulla työvuorolistojen suunnittelu nopeutuu merkittävästi. Lisätoiminnallisuus mahdollistaa työvuorolistan suunnittelun jopa yhden napin painalluksella. Palvelun avulla säästät esimiesten aikaa.

Lisäpalvelussa hyödynnetään tekoälyä, joka myös huolehtii työvuorolistan tasapuolisuudesta sekä ottaa huomioon vaadittavat osaamiset ja tavoiteltavat työajat. Lisäksi listaa suunniteltaessa tekoäly huomioi myös työvuorotoiveet ja työntekijäkohtaiset vaatimukset, sopimukset ja käytännöt.

Palvelu on tarjolla kaikille asiakkaillemme

Työvuorot automaattisesti -palvelu on mahdollista ottaa käyttöön kaikille MaraPlan Pro:ta käyttäville yrityksille koosta riippumatta. Palvelu voidaan jalkauttaa käyttöön myös vain osalle yrityksen työryhmistä tarpeen mukaan. Erityisen hyvin palvelu sopii yrityksille, joissa on säännönmukaista toistuvuutta viikoittaisissa työvuoroissa.

Käyttöönotto alkaen 495 € ja kustannus 2 € / työntekijä / kk. Kun haluat lisätietoja palvelusta niin ota yhteyttä myyntiimme!

Katso esite

Katso video Työvuorot automaattisesti -palvelusta

Kellokortilla reaaliaikaista työajanseurantaa

Ei kalliita leimauslaitteita

Kellokortin käyttöönottoa varten ei tarvitse hankkia kallista leimauslaitteistoa. Riittää, että käytössä on toimiva internet-yhteys. Työaikojen kirjaukseen soveltuu tavallisen tietokoneen lisäksi tabletti tai kosketusnäytöllinen älypuhelin.

Leimaukset

Kellokortilla voidaan kirjata normaalien töihintulo- ja lähtökuittausten lisäksi myös muita haluttuja seurantakohteita, kuten työntekijän työpäivän jakautuminen eri työpisteiden tai työajanlaatujen välille. Myös ruokatunti sekä erilaiset poissaolot, kuten vuosilomat, voidaan liittää kellokorttiin. Työntekijä pääsee tarkastelemaan myös aiempia leimauksiaan.

Leimausten muokkaus

Kellokortin leimaukset siirtyvät automaattisesti MaraPlan Pro:hon esimiehen hyväksyttäviksi, jolloin voidaan vielä tehdä tarvittavia korjauksia. Myös työntekijöille voidaan tarvittaessa antaa tunnukset leimausten muokkauksia varten.

Mobiilikellokortti liikkuvaan työajanseurantaan

Mobiilikellokortin ja kosketusnäytöllisen älypuhelimen avulla voidaan tehdä työajanleimaukset kätevästi kentältä käsin. Puhelimen työpöydälle tallennettua linkkiä klikkaamalla aukeaa työntekijän henkilökohtainen leimausikkuna. Esimerkiksi matkustusajan tai projektipalaverin pituuden saa helposti kirjattua ylös pelkällä leimauksella.

Mobiilikellokortilla tehtyihin leimauksiin on tarvittaessa mahdollista liittää myös paikannus, jolloin esimies voi tarkastella, missä työntekijä on leimauksen suorittanut.

Lataa Kellokortin esite

Palkanlaskijan työpöydän avulla palkanlaskija saa kaiken MaraPlan Pro -asiakkaan palkanlaskentaan tarvittavan tiedon kätevästi samasta paikasta ja yhtenäisessä muodossa.

MaraPlan Pro:sta löytyy valmiita liittymiä mm. seuraaviin palkanlaskentaohjelmiin:
Mepco, ProCountor, Netvisor, Asteri, Econet, eFina, Fivaldi, Innova, Lemonsoft, Liksa, Maestro, Major Blue, Nova, Personec W / Wintime, Dateko, Populus, Sauma, Sonet / Status, Unes

Mepco HRM

Mepco HRM -kokonaisuus on suunniteltu työsuhteen elinkaaren kokonaisvaltaiseen kehittämiseen, palkka- ja henkilöstöhallinnon tehostamiseen sekä johtoa ja esimiehiä palvelevan tiedon tuottamiseen.

Lue lisää

Procountor

Procountorin avulla siirrät yrityksesi taloushallinnon kerralla sähköiseen aikaan! Kattava taloushallinto-ohjelmisto on käytössäsi yhdellä sopimuksella pilvipalveluna ja saat samalla käyttöösi.

Lue lisää

Miksi valita MaraPlan Pro?

MaraPlan Pro:n asiakastuki on saanut vuosi toisensa jälkeen asiakkailta kiitosta erinomaisesta ja laadukkaasta palvelusta. Asiantunteva henkilökuntamme on tavoitettavissa arkisin toimistoaikana, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa avunsaanti on nopeaa.

Ohjelmasta saadaan suoraan kaikki palkanlaskentaan tarvittavat tiedot. MaraPlan Pro laskee valmiiksi eri työehtosopimusten mukaiset lisiin oikeuttavat tunnit, jonka jälkeen tiedot tarvitsee vain lähettää palkanlaskentaan. Asiakkaan halutessa voidaan sähköistää koko prosessi työvuorosuunnittelusta palkanlaskentaan, jolloin palkanlaskija voi noutaa tiedot sähköisessä muodossa.

MaraPlan Pro:n avulla suunnittelet ja seuraat työpistekohtaisesti työtehoja asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

MaraPlan Pro:ssa on mahdollista antaa työntekijöille oikeuksia tarkastella työvuorolistoja, jättää työvuoro- /lomatoiveita, tai tarvittaessa jopa suunnitella omia työvuoroja. Työntekijöille voidaan myös antaa oikeudet kirjata omat toteutuneet työtuntinsa. Työntekijäoikeuksia on mahdollista räätälöidä eri henkilöille tarpeen mukaan.

Jos työvuoroissa on toistuvuutta, MaraPlan Pro:hon voidaan luoda valmiita oletuspohjia tai kiertäviä listoja. Vuoroja ei tarvitse aina suunnitella alusta asti uudelleen ja työvuorosuunnittelu nopeutuu ja tehostuu entisestään.

MaraPlan Pro:n avulla on helppoa seurata työntekijöiden tavoitetyöaikaa halutuilla jaksoilla ja varmistaa, että työntekijöille suunnitellaan sopivasti työtunteja. Tase-toiminto pitää huolen työaikapankin saldon seurannasta. Se mahdollistaa myös aikahyvitysten hyödyntämisen ja toimialasta riippuen myös erilaisia vuorolisiä voidaan hyvittää vapaa-aikana.

MaraPlan Pro:hon voidaan liittää lisäpalveluna selainpohjainen kellokortti, jonka avulla toteutuneet työtunnit voidaan tehtyjen työaikaleimausten perusteella viedä ohjelmaan. Kellokortti mahdollistaa reaaliaikaisen työajanseurannan ilman kalliita leimauslaitteita, joko mobiilisti tai kiinteästä työpisteestä.

MaraPlan Pro toimii myös erinomaisena arkistona työntekijätietojen ja työvuorohistorian suhteen; kaikki tieto on nopeasti haettavissa ja selainpohjaisuuden ansiosta aina mukana.

Ohjelman käyttöympäristö ja palveluiden ylläpito on turvattu 24 tuntia vuorokaudessa. Ohjelman tiedoista otetaan varmuuskopioita useita kertoja päivässä, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia tietojen säilymisestä. Kaikki tietoliikenne asiakkaan ja MaraPlan Pro:n välillä liikkuu salattuna, aivan kuten verkkopankkeja käytettäessä.

MaraPlan Pro on osa Mepco Total -tuoteperhettä työsuhteen elinkaaren ja työajan hallintaan

Olemme julkaisseet uuden Mepco Total –tuoteperheen, johon kuuluvat työaikaratkaisutuotteemme MaraPlan Pro, TyövuoroVelho, TuntiVelho sekä palkanlaskentaan ja henkilöstöhallintoon keskittyvät Mepco HRM -tuotteet.

Omien tuotteidemme lisäksi tarjoamme laajasti eri kumppaniratkaisuja osana kattavaa Mepco Total -tuoteperhettämme.

Mepco Total jatkaa uusien tuotteiden ja kumppaniratkaisujen avulla laajentumistaan ainutlaatuiseksi palkanlaskentaa, henkilöstöhallintoa, työajanhallintaa ja paljon muuta kattavaksi kokonaisratkaisuksi.

 

Back to top