MaraPlanin asiakas, lahtelainen ravintola Roux on valittu Suomen Gastronomien Seuran toimesta Vuoden ravintolaksi 2016. Roux on käyttänyt MaraPlania työvuorosuunnittelussa jo vuodesta 2012 saakka.

Arvostetun Vuoden ravintola -tunnustuksen saavuttaakseen ravintolan tulee tarjota hyvää ja omaleimaista ruokaa sekä erinomaista palvelua, jolla asiakas tuntee itsensä arvostetuksi. Sillä on myös hyvä hinta-laatusuhde ja sen toiminta on pitkäjänteistä, tasalaatuista ja varmaa.

Vuonna 2007 avattu Roux on tehnyt pitkäjänteistä työtä korkealaatuisen klassisen ranskalaisen keittiötaiteen vaalimiseksi ja onkin saanut Lahden parhaan ravintolan tittelin joka vuosi avaamisestaan lähtien.

”Tyylipuhtaan fine dining -ravintolan tapaan Roux viehättää kokonaisuutena. Siellä on loistava ruuan ja viinin yhdistelmä, kaunis miljöö sekä erinomainen palvelu. Sami Häkkinen liputtaa keittiössään klassisen ranskalaisen ruoanlaittoperinteen puolesta ja salista vastaava vaimonsa Kati pitää huolen siitä, että palvelu pelaa moitteettomasti ja huolellisesti valitut juomat täydentävät annokset”, kertoo Vuoden ravintola -valinnasta vastaavan Suomen Gastronomien Seuran puheenjohtaja Tiina Lähteenoja-Niemelä.

Maamme vanhin ruokaseura, Suomen Gastronomien Seura ry, on myöntänyt Vuoden ravintola – tunnustuksen ansioituneille ravintoloille vuodesta 1985 lähtien. Ravintola Roux on 26. tunnustuksen saanut ravintola. Ruokakulttuuria vaaliva seura perustettiin vuonna 1945 ja siihen kuuluu noin 300 jäsentä.

Lisätietoja: Tiina Lähteenoja-Niemelä
+358 (0)50 330 8385
tiina.lahteenoja-niemela@gastronomit.fi
www.gastronomit.fi
www.facebook.com/SuomenGastronomienSeura