PRETAX PLAN OY:LLÄ KASVUN JA KEHITYKSEN VUOSI 2012

Vuosi 2012 on takanapäin ja nyt jälkeenpäin tarkasteltuna se oli monin tavoin hyvä vuosi. Yhtiön taloudellinen tilanne säilyi vakaana ja yhtiön liikevaihto kasvoi 9 prosenttia 1,29 miljoonaan euroon ja liikevoitto oli 23 prosenttia. Kannattavan toiminnan avulla voimme taata sen, että kykenemme jatkossakin kehittämään tuotteitamme ja palvelujamme asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Keväällä 2012 Accountor Group konsernin tietotekniikkayhtiöistä muodostettiin Software Division liiketoimintaryhmä. Tämän yhteistyön tiivistämisen myötä Pretax Plan Oy on nyt osa lähes 200 ammattilaisen verkostoa ja tavoitteemme on, että verkostoituminen tulee näkymään asiakkaillemme entistäkin parempana teknisenä ja toiminnallisena osaamisena.

Syksyllä työvuorosuunnittelun tuotevalikoimamme laajeni, kun teimme Tempus-ohjelmiston jälleenmyyntisopimuksen Digia Oyj:n kanssa. Tempus on työhön kutsujärjestelmä, joka on täysin integroitu MaraPlan työvuorosuunnitteluohjelmiston kanssa. Tämä kokonaisuus tarjoaa asiakkaillemme palvelun, joka automatisoi prosessin, jossa kutsutaan työvuoroihin sijaisia tai työntekijöitä isompiin tapahtumiin. Työlään soittamisen sijaan työhönkutsut lähtevät tekstiviesteinä ja työntekijät vastaavat kutsuun myös kännykällä. Järjestelmän avulla esimiehen työ tehostuu merkittävästi.

Loppuvuodesta ohjelmistokehityksemme sai valmiiksi My MaraPlan ohjelmiston, joka on työntekijöille tarkoitettu itsepalvelu netissä. My MaraPlanissa on työvuorokalenteri, josta työntekijä voi tarkistaa omat työvuoronsa ja niihin liittyvät tiedot. Järjestelmän avulla työntekijät voivat myös esittää työvuorotoiveita esimiehelleen ja tarkistaa onko esimies ne hyväksynyt. My MaraPlanin avulla siirrytään paperilla asioinnista niiden hoitamiseen sähköisesti netissä.

Kiitämme asiakkaitamme hyvästä yhteistyöstä ja toivomme, että voimme tarjota Teille entistäkin monipuolisempia palveluja vuonna 2013 ja tulevina vuosina.