Accountorin HR-ratkaisujen yhteistyö tiivistyy, kun MaraPlan Software Oy ja TyövuoroVelho Oy sulautuvat Accountor HR Solutions Oy:hyn 31.12.2018.

Sulautumisella ei ole käytännön vaikutuksia asiakaspalveluun. Asiakkaita palvelevat tutut henkilöt samoin yhteystiedoin kuin aikaisemmikin. Myös myynnissä jatkavat samat yhteyshenkilöt.

Jatkossa Accountor HR Solutionsin myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä tiivistetään ja asiakkaidemme on entistä helpompi tavoittaa koko HR-tuoteperhe eli TyövuoroVelhon ja MaraPlanin lisäksi Mepcon palkanlaskenta- ja HR-ohjelmisto, sekä Accountorin koko laaja HR-palvelutarjonta.

Voimassa olevat sopimukset siirretään Accountor HR Solutions Oy:n nimiin 1.1.2019 lukien. Sopimukset liitteineen siirtyvät sellaisenaan, eikä niihin tehdä muutoksia siirron yhteydessä. Accountor HR Solutions Oy vastaa kaikista sopimusten mukaisista velvoitteista asiakkaille.

”Kolmen menestyvän firman fuusio on hieno tilaisuus laajentaa tarjontaa ja tiivistää osaamista, jotta asiakkaamme hyötyvät meidän tuottamista HR-ratkaisuista parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt meidän Accountorin HR-järjestelmätarjoajien perhe kasvaa 125 työntekijään ja on mahtava saada lisää uusia työkavereita Accountor HR Solutionsiin luomaan Suomen parhaita HR-ratkaisuja”, summaa Accountor HR Solutionsin toimitusjohtaja Petri Kahisalo.

Lue lisää Accountor HR Solutionista
Lue lisää TyövuoroVelhosta

Lisätietoja antaa:

Petri Kahisalo,
toimitusjohtaja,
Accountor HR Solutions
p. 040 358 5494, petri.kahisalo@accountorhr.fi

Jouko Haapamäki,
toimitusjohtaja
MaraPlan Software Oy
04009870860, jouko.haapamaki@accountor.fi

Petteri Nenonen
toimitusjohtaja
TyövuoroVelho Oy
p. 040 526 1825, petteri@tyovuorovelho.com