Ensimmäinen MaraPlan – niin kuin nimikin kertoo – toteutettiin majoitus- ja ravintolapalvelualan asiakkaille. Ohjelmisto valmistui 1990-luvun alussa auttamaan laman kourissa kamppailevia alan yrityksiä helpottaen esimiesten työtä ja parantaen henkilökunnan tuottavuutta. Vuosien saatossa MaraPlan on toivotettu tervetulleeksi myös muille toimialoille, joiden tarpeet on huomioitu tuotekehityksessä.

Alkuajoista teknologia on kovasti muuttunut ja tänä päivänä asiakkaat käyttävätkin MaraPlania huolettomana pilvipalveluna. Rinnalle on tullut myös My MaraPlan palvelu työntekijöille, jotka pääsevät työvuoroihinsa ja muihin tapahtumiin niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin. Jatkuva kehitys uusien ohjelmistoversioiden ja ohjelmistosukupolvien myötä palvelee entistäkin paremmin nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme.

Tiimimme muodostuu 10 tietotekniikan ammattilaisesta. Toimipaikkamme sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä, joista käsin tarjoamme suomalaista ohjelmisto-osaamista juuri sinulle.

MaraPlan on osa Accountor-konsernia.

Lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme:

Kalevi Korpi

Myyntipäällikkö Kalevi Korpi
Ylistönmäentie 33
40500 Jyväskylä
Puh. 020 744 2667

Jouko Haapamäki

Toimitusjohtaja Jouko Haapamäki
Ylistönmäentie 33
40500 Jyväskylä
Puh. 0400 987 860

Back to top